Κατόπιν συντονισμένων παρεμβάσεων μου αλλά και της έγκαιρης διάγνωσης της αναγκαιότητας εκ μέρους της κυβέρνησης είναι γεγονός η σύσταση των δύο επιπλέον Πρωτοβάθμιων Υγειονομικών Επιτροπών στην Ανατολική Αττική, στον Άγιο Στέφανο και στο Λαύριο Αττικής.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, τον Διοικητή της 1 ΥΠΕ κ Παναγιώτη Στάθη, την Υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ κ Γιάννα Νταβώνη και τον ιατρό Αθ Παπαθανασίου που εισηγήθηκε την λύση του προβλήματος που ταλαιπωρούσε εκατοντάδες συμπολίτες μας.Μέχρι σήμερα οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής εξυπηρετούνταν στο σύνολό τους από την μία και μοναδική Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή Κορωπίου με αποτέλεσμα η αναμονή τους να ξεπερνά τους 8 μήνες!

Με την σύσταση των δύο επιπλέον επιτροπών στον Άγιο Στέφανο και στο Λαύριο Αττικής διευκολύνεται πλέον η καθημερινότητα των ασφαλισμένων και των συμπολιτών μας για τη χορήγηση πάσης φύσης αναρρωτικών αδειών για το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καθώς και για τους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους όπως προβλέπεται από τους επιμέρους κανονισμούς των ασφαλιστικών ταμείων. Τα εκκρεμούντα αιτήματα των ασφαλισμένων μέχρι σήμερα καθώς και τα νέα αιτήματα ασφαλισμένων που θα προκύπτουν κατά τη διάρκεια λειτουργίας των επιτροπών που εξυπηρετούν πλέον εντός μηνός, διευκολύνοντας τη ζωή των εργαζομένων και των επαγγελματιών της Ανατολικής Αττικής.