Μετά από 15 ετών προσπάθειες των κατοίκων της 4ης πολεοδομικής ενότητας Νέας Μάκρης επιτέλους δόθηκε μία ικανοποιητική λύση για τον καθορισμό της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων της 4ης ενότητας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο ο οποίος ενάντια σε εισηγήσεις, με την απόφαση του συνέβαλε στη διαμόρφωση της τιμής της αντικειμενικής αξίας (ΦΕΚ 4336/Β/16-8-2022) καθώς αντελήφθη πλήρως το μέγεθος της αδικίας που ταλανίζει πάνω από 15 χρόνια τους κατοίκους της περιοχής.

Η υπομονή και η επιμονή της δημοτικής συμβούλου Πόπης Πατεράκη αλλά και των κατοίκων ήταν καθοριστικός παράγων για να πρυτανεύσει επιτέλους η λογική και να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαιοσύνης των πολιτών.

Είναι αλήθεια ότι από την πρώτη μου Κοινοβουλευτική παρέμβαση για το θέμα με την ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή, με Αρ.Πρωτ. 8682 στις 13-04-2010, πέρασε αρκετός καιρός για να φθάσουμε σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Σήμερα μετά από ένα μεγάλο κύκλο παρεμβάσεων μου στην Βουλή και στα Υπουργεία νιώθω δικαιωμένος για το αποτέλεσμα που επετεύχθη, συμβάλλοντας και εγώ στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου στην Ανατολική Αττική.