Θέλω να συγχαρώ τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος εισηγήθηκε την τροπολογία για την παραχώρηση  του Κλειστού Στίβου και Βόλεϊ στην Παιανία στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να τεθεί υπό την διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Με αυτό τον τρόπο θα αρχίσουν εντός του νέου έτους οι εργασίες αποκατάστασης (με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 5 εκατ. Ευρώ από την περιφέρεια Αττικής ) έτσι ώστε το 2024 να γίνει η Παιανία σημείο αναφοράς  του Κλειστού Στίβου στην Ελλάδα.

Για μένα είναι μεγάλη η ικανοποίηση ότι συνεισέφερα στον συντονισμό των ενεργειών μεταξύ του Δημάρχου Παιανίας κ. Ισίδωρου Μάδη,  του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη έτσι ώστε  να ωριμάσει η διαδικασία επίλυσης ενός χρόνιου προβλήματος που κράταγε επί 12 σχεδόν χρόνια σε αδράνεια ένα από τα μεγαλύτερα στάδια της χώρας.

Σήμερα πλέον δρομολογείται η επανεκκίνηση του Κλειστού Σταδίου της Παιανίας και είμαι υποχρεωμένος να συγχαρώ όλους του προαναφερόμενους συντελεστές αυτής της επιτυχίας μαζί με την συμβολή του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου που χρηματοδότησε την μελέτη ανασυγκρότησης του Σταδίου.

 Σύντομα η Ανατολική Αττική θα γίνει το λίκνο του Κλασικού Αθλητισμού στην Ελλάδα και αυτό είναι μια σημαντική επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό και την νεολαία της πατρίδας μας.