Την επέκταση των αστικών συγκοινωνιών σε Ωρωπό και Μαραθώνα ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, στη Βουλή, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Υπουργό Υποδομών και  Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την σημαντική του εξαγγελία κατόπιν επίκαιρης ερώτησης μου (419/10-02-2023) για την επέκταση και τη σύνδεση με αστική συγκοινωνία  των δήμων της Βόρειας Αττικής, Ωρωπού και Μαραθώνος.

Ήταν ένα διαχρονικό αίτημα που ο Υπουργός Κώστας Καραμανλής με την ευαισθησία και την μεθοδικότητα που τον διακρίνει το έκανε αποδεκτό και το υλοποιεί άμεσα, διαμορφώνοντας το νέο στρατηγικό σχέδιο του ΟΑΣΑ για τις συγκοινωνίες στην Αττική και δεσμεύτηκε για την επέκταση των αστικών συγκοινωνιών σε Ωρωπό και Μαραθώνα.

Ο νέος συγκοινωνιακός χάρτης της Αττικής που περιλαμβάνει και τους δήμους της Βόρειας Αττικής ήταν και είναι ζήτημα μείζονος αναπτυξιακής σημασίας. Για αυτό το λόγο και ξεκινήσαμε ενέργειες από την αρχή αυτής της κυβερνητικής θητείας, με όλους τους αρμόδιους φορείς και σε συνεργασία με τους Δημάρχους των δύο Δήμων, με σκοπό την επίτευξη αυτού του στόχου.

Αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που μετά από σειρά συσκέψεων και παρεμβάσεων στο Υπουργείο και στους αρμόδιους οργανισμούς μπορούμε σήμερα να πούμε ότι γίνεται πράξη το όραμα μας.

Συνεχίζουμε καθημερινά Δίπλα σε κάθε Πολίτη, γιατί για εμάς στο Κέντρο είναι ο Άνθρωπος!​